Wyszukiwanie recenzji

wtorek, 07 grudzień 2010 12:54

David G. Myers - "Psychologia społeczna"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Akademicki podręcznik podstaw psychologii społecznej, który pomimo swych rozmiarów (672 strony bez bibliografii) z pewnością warto przeczytać.

wtorek, 07 grudzień 2010 12:52

Joseph Murphy - "Potęga podświadomości"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Książka opowiada o niesamowitej energii drzemiącej w każdym z nas. Podświadomość jest wszechpotężnym narzędziem dzięki któremu...

Oceń ten wpis
(0 głosów)

101 wymienionych sposobów poprawiających nasza komunikatywność i przekazywanie informacji w biznesie. Każdy z punktów dosyć szczegółowo wyjaśniony...

sobota, 20 listopad 2010 20:08

Richard Denny - "Motywowanie do zwycięstwa"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Książka szczegółowo wyjaśnia wszelkie zagadnienia związane z motywowaniem, czy to samego siebie czy tez innych.

sobota, 20 listopad 2010 20:06

Shark - "Basic Playboy"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

I znów zaczynamy od tego co zawsze - programu społecznego. Shark opowiada m.in. o grze przez telefon, directach i zachowaniu w klubie.

sobota, 20 listopad 2010 20:03

Shark - "Attract and Date"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Nie wiem jak to jest, ale najwyraźniej wszyscy Chorwaci, stawiają sobie za cel nr 1 uświadomienie wszystkich wszem i wobec czy jest programowanie społeczne i jak bardzo wpływa na nas wszystkich.

poniedziałek, 15 listopad 2010 00:14

Swinggcat - "Real World Seduction"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Ksiazka majaca za zadanie sprawic ze po jej przeczytaniu zaczniesz postrzegac siebie jako nagrode, dzieki czemu zaczniesz odnosic z kobietami prawdziwe sukcesy.

poniedziałek, 15 listopad 2010 00:13

Robert Greene - "Sztuka uwodzenia"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Autor specjalizujacy sie w technikach manipulowania innymi napisal ksiazke o uwodzeniu. I chociaz wiadomo juz w jakim tonie zostala

poniedziałek, 15 listopad 2010 00:12

Dariusz Tarczyński - "Zrozumieć człowieka z wyglądu"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Ksiazka dotyczy psychologii ubioru. Stara sie wytlumaczyc jaki zwiazek ma to, w co sie przyodziewamy z naszym stanem wewnetrznym.

Recenzje publikacji - uwagi

Recenzje publikacji są tylko i wyłącznie subiektywną opinią użytkowników społeczności PUALifestyle. Celem naszych recenzji nie jest reklamowanie czy zniechęcanie do zapoznania się z publikacją a jedynie przedstawienie własnej opinii na ich temat. Dyskusja i inne opinie dotyczące wybranych pozycji dostępne są na naszym forum.

Sztuka uwodzenia

Sztuka Uwodzenia

Sztuka flirtu

Sztuka flirtu

Jak zagadać

Partner JakZagadać

Jesteś tutaj: Home Recenzje i analizy